به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عباس کبریایی زاده شب گذشته در جریان بازدید دادستان کل کشور از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح وضعیت شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: شرکت هایی که در مرکز مستقر هستند با توجه به تکمیل برخی از پروژه های تحقیقاتی باید از مرکز خارج شوند و شرکت های جدید در آنجا مستقر شوند که این امر به دلیل برخی مشکلات امکان پذیر نیست.
وی اضافه کرد: 6 شرکت هم اکنون در این مرکز مستقر هستند که به دلیل وجود برخی مشکلات در زمینه استقرار شرکت های دارویی در شعاع 120 کیلومتری در تهران این شرکت ها نمی توانند از مرکز خارج شوند و مشکلات بسیاری پیدا می کنند.
کبریایی زاده در خصوص شرکت هایی که در مرحله پذیرش قرار دارند، افزود: گروه محققان دانشجوی داروسازی که نرم افزار ارائه مشاوره به بیمار و داروساز را طراحی کرده اند، گروه محققان سنتز مواد اولیه دارویی برای تولید مرفین و کدئین از هروئین های مکشوفه و گروه محققان شیمی برای تولید مواد اولیه دارویی از جمله شرکت های در مرحله پذیرش مرکز رشد هستند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به رسالت مراکز رشد در دنیا خاطرنشان کرد: این مرکز ماموریت فعالیت در حیطه های نوآورانه را بر عهده گرفته است و موضوعات بیوتکنولوژی، سیستم های دارو رسانی نوین، زیست مواد در داروسازی، نانوتکنولوژی دارویی و مواد اولیه دارویی را در اولویت کاری خود قرار داده است.
وی تأکید کرد: متاسفانه در کشور ما رشد کارآفرینی در این حیطه بسیار محدود بوده است و از میان 400 فارغ التحصیل داروسازی در یک سال، تنها دو شرکت برای استقرار در مرکز رشد برنامه ارائه دادند که نشان دهنده نیم درصد مشارکت این فارغ التحصیلان در کارآفرینی است.
نظر شما